Behoud een zwembad Brandenburg gemeente de Bilt


Gast

/ #27 Re: raadsvergadering

2013-07-02 10:21

#22: De Bilt West - raadsvergadering 

 De Bilt West weet blijkbaar wel heel goed hoe het werkt en doet zeker heel belangrijk tijdens raadsvergaderingen.

Als de gemeente zo doorgaat dan wordt alles inderdaad jeugdherinnering. En dat de gemeente failliet zou gaan komt wel door de zeer intelligente gemeenteraadsleden en niet de kassamedewerker of receptioniste die volgens De Bilt West niet over gezond verstand beschikken(!?)

We gaan wel geld steken in een centrale faciliteit voor onderwijs en wordt er al jaren een pogin gedaan om de kwaliteit van de winkelgelegenheden te verbeteren (Kwinkelier en Hessenweg) maar vervolgens gaan we ongeveer op elke vlak proberen om mensen uit De Bilt/Bilthoven te weren. 

Is hier geen mogelijkheid om meer structuur aan te brengen in de zwemlessen vanuit of in samenwerking met de scholen?

Topspelers van waterpolo gaan weg naar andere team, ja natuurlijk! Dat is geen reden maar dat een gevolg De Bilt West!

De gemeente doet al jaren geen onderhoud meer laat staan dat er op enige vlak wordt gebprobeerd om het zwembad aantrekkelijk te maken ook voor mensen van buiten de gemeente.

Zou het niet zinvoller zijn om juist te investeren en ervoor te zorgen dat er mensen naar onze gemeente komen voor onderwijs, winkelen EN ZWEMMEN.

Het blijkbaar gezonde verstand van de gemeenteraadsleden zorgt er alleen maar voor dat zelfs mensen van binnen de gemeente hun heil ergens anders gaan zoeken.