PVV stemmers zijn geen neonazi's!!


Gast

/ #43

2014-03-20 14:25

Beste PVV-stemmers,

Ik denk zeker niet dat jullie neo-nazi's zijn. Jullie zijn bang en onzeker omdat jullie het gevoel hebben dat jullie geen controle meer over je eigen leven hebt. Als er dan iemand komt die ferme woorden spreekt en zegt voor jullie op te komen en iedereen aan te pakken die jullie dwars zit, dan stem je daar op. Dat maakt iemand geen neo-nazi.

Maar jullie grote Voorbeeld uit Venlo is een egoïstische, racistische ploert die over de rug van anderen alleen maar aan zijn eigen persoon denkt. Alle anderen; ook jullie ruggen, kromgebogen van al dat harde werken zijn voor hem niets meer dan een opstapje.

Hij wil helemaal niet regeren. Hij wil lekker rellen langs de zijlijn. Om dat te kunnen doen heeft hij kiezers nodig en om kiezers te krijgen belooft hij dingen die hij niet alleen nooit waar kán maken, waar wat hij ook helemaal niet van plan is om te doen. het enige dat hij met jullie stemmen doet is ze gebruiken als basis voor zijn verbale terreurcampagnes. Daar hoeven jullie geen illusies over te hebben.