Nee tegen het verdwijnen van France 2 bij Ziggo

Gast

/ #23

2015-03-03 08:02

France 2 was voor ons de enige reden om voor Ziggo te kiezen. Ziggo's strategie maakt dat we nu geen enkele reden hebben om bij hen te blijven en dat ze zich  nu mogen verwachten aan ons vertrek naar een goedkopere aanbieder tegen 1 april 2015.

Het is vervelend dat Ziggo de enige is die via de kabel France 2 aanbiedt.

Een oproep naar alle concurrenten: KPN, Telfort, Tele2, Online, OnsBrabantNet, Vodafone dit is jullie kans: neem EINDELIJK eens France 2 op in jullie aanbieding en ik verhuis per direct naar deze aanbieder!

Hier moet veel meer beweging over komen. En het wordt eens tijd dat politici eens kritisch naar het cultureel aanbod van onze Nederlandse televisieaanbieders kijken en hun bedenkingen opgeven.

Investeren in kunst en cultuur is al zo moeilijk momenteel. Een hoogstaande zender met prachtige programma's schrappen is een absurditeit. Vooral als je bedenkt hoeveel Nederlanders jaarlijks naar Frankrijk reizen. En welke rol Frankrijk speels in ons huidig economisch en cultureel beeld.

Of is het de bedoeling: het volk dom te houden? Want hoe minder we weten en begrijpen, hoe beter we alles kunnen aanvaarden niet?

Een eenzijdige blik op de wereld met veel reality shows dat is naar mijn mening niet te aanvaarden voor een volk dat zich zogezegd open op de wereld wilt stellen.