Europese en Nederlandse grenzen moeten dicht voor vluchtelingen

Klompen en tulpen

/ #25

2015-09-03 08:11

Ik ben het hier helaas mee eens, ondanks dat ik vind dat iedereen gelijke kansen moet hebben en we zeker humanitaire hulp moeten verlenen. De oplossing ligt echter niet hier. Wij kunnen geen andere cultuur laten versmelten met die van ons vooral omdat die zo verschillend is. Zij zullen zich niet aanpassen aan ons net zoals de Turkse en marrokaanse gemeenschap zich niet heeft aangepast.
Ze zoeken veiligheid zeggen ze. Wat is er mis met de veiligheid in turkije? Of Hongarije of elk ander land dat zij onderweg naar Nederland tegenkomen? Het zijn geen rijke landen en dat is het. Men heeft verkeerde verwachtingen en wij blijven maar toegeven! Mijn vriend heeft meer dan 2 jaar op een betaalbare sociale huurwoning gewacht en particulier mocht hij niks huren door een belachelijke inkomenseis van 4x de huur! Deze mensen krijgen zomaar een woning, omdat ze "zieliger" zijn. Daar kan ik mij zo boos om maken. Ze zijn letterlijk een last die WIJ moeten dragen, want ze dragen niets bij aan de maatschappij. Zij die dat wel kunnen worden achteraan in de wachtrij gezet. Belachelijk! Eerst onze eigen mensen, ouderen en problemen. Dan pas zorgen maken om anderen. Ze zouden ons zeker niet met open armen ontvangen, waarom zouden wij dat dan doen? Dit is een kromme wereld en degene die het niet met mij eens is. Mag fijn zelf asielzoekers in huis nemen en financieren, maar ik gok dat ze alleen een grote mond hebben.
Ons land gaat er over een paar jaar uitzien als de "zwarte" delen van Londen of Luik. Ik wil dat mijn kinderen opgroeien met ot en Sien en niet met mehmet en Fatima! Ik wil mijn eigen cultuur behouden, in mijn eigen land!! Dat is net zo goed mijn recht