Imax pathe zwolle

Leroy Chompff

/ #63 Reactie Manager Operations Pathé

2015-11-24 14:18

Hierbij een gedeelte van de reactie van Maarten Fluit Manager Operations Pathé:

"Het fijne van het bouwen van een nieuwe bioscoop is dat je hem helemaal kunt maken zoals je zelf wilt. Zo zal de bioscoop voorzien zijn van veel zalen (9 stuks), waardoor we veel meer verschillende films kunnen laten zien, net als zoveel mogelijke specials en events. De faciliteiten rondom de zalen zullen van topniveau zijn en de zalen zelf worden de meest comfortabele zalen die Pathé in Nederland heeft. De fijnste stoelen, de beste schermen en top-geluidsfaciliteiten (2 zalen zullen voorzien zijn van het revolutionaire Dolby Atmos systeem). Direct achter de bioscoop wordt een ruime parkeergarage gebouwd en in het complex zijn diverse andere functies (winkelruimtes en horecafaciliteiten) om er echt een compleet avondje uit van te maken.

Nu schrijf ik wel dan je de bioscoop helemaal kunt maken zoals je zelf wilt, maar dat is niet helemaal waar. Zoals u zelf opmerkt zal er geen IMAX zaal in Zwolle worden gebouwd. Bij deze beslissing spelen diverse factoren. Uiteraard is de samenwerking met de IMAX corporation belangrijk, maar minstens net zo van belang zijn de financiën en de extra investeringen die de IMAX zaal met zich meebrengen, de bouwkundige mogelijkheden van het complex / de locatie en de combinatie met de andere faciliteiten die ik net omschreef."

Waar het op neer komt is dat er niet geïnvesteerd wordt in Zwolle. De samenwerking met IMAX is er. (Staat zwart op wit), bouwkundige mogelijkheden zijn er om aangepast te worden en de locatie is perfect. Zwolle heeft altijd een goede economie gehad. Ook tijdens de recessie. Waarom kan of wil er dan niet geïnvesteerd worden? Ik snap het niet?

Ander voorbeeld waar Zwolle ook weer aangeeft een dorp te zijn in plaats van een stad; open op een zondag, dat is allemaal veel te nieuw. We gaan gewoon gezellig door en deel dit bericht, want zoals je ziet, wilt men niks in Zwolle en krijgt men het door dat ze een verkeerde keuze maken!!!