Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#7368 Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza

2014-08-14 12:18

#7366: - Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza 

 Waar blijven deze hypocrieten tegen het geweld van ISIS, Boko Haram etc.? De ellende in Marokko, Turkije, Egypte, Saudie Arabie, Syrie etc.

 

Nee dan hoor je ze niet die lafbekken zolang ze maar kunnen trappen tgen de Joden die ze haten.

 

Reacties


Gast

#7369 Re: Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza

2014-08-14 13:01:23

#7368: - Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza   Waar blijven deze hypocrieten tegen het geweld van ISIS, Boko Haram etc.?

 

Kun je lezen wat er op die borden staat? Of kijk je liever weg?

Verontruste NEEderlander

#7374 Re: Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza

2014-08-14 13:13:28

#7368: - Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza 

 Weet je wie (ook) een lafbek is? Hij die vanachter zijn peeceetje opruiende tekstjes schrijft om te kunnen trappen tegen de moslims die hij haat. Dat is pas hypocriet.


Gast

#7385 Re: Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza

2014-08-14 16:35:23

#7368: - Re: Demonstratie in Venlo tegen geweld Gaza  Waar blijven deze hypocrieten tegen het geweld van ISIS, Boko Haram etc.? De ellende in Marokko, Turkije, Egypte, Saudie Arabie, Syrie etc.
 Nee dan hoor je ze niet die lafbekken zolang ze maar kunnen trappen tgen de Joden die ze haten.

 

Ja, wat ik frappant aand eze mensen vind, is dat ze HIER een grote bek uittrekken tegen het west, het westerse normen en waardem het westerse hypocrisie, het westerse genocidale aanleg etc...

Terwijl (zeggen ze) in de moslemlanden iedereen eerlijk is, niemand is corrupt, niemand steelt, iedereen is helig en bewogen, iedereen is een slachtoffer van de "supermachten".

Maar als hier zo slecht is: WAT DOEN ZE HIER? Waarom ga ze niet naar Gaza, naar Jordanie, naar Syrie, naar Marocco. Waarom komen ze hier "protesteren"?

Ze zijn hier, zitten op de kinderbijslag, op de uitkeringen en alle anderen voordelen en tegelijkertijd willen ze de sharia invoeren. Wacht even, maar als we de Sharia hadden gehad, had dit land zo eruit gezien als de land waar jullie vandaan komen! Jullie hebben hier vrijheid gevonden, tollerantie, toeslagen, uitekeringen, en nu willen julli het land naar het beeld van de troep waar jullie vandaan komen transformeren! Bah! Ik snapt het niet.

Hoe kunnen ze zo met zo tegensprekende ideen omgaan?