Geen moskee op de Omweg in Assendelft

Quoted post


Gast

#158 Re: Re: Re: Re:

2015-05-25 09:02

#156: Kees - Re: Re: Re:  

 als je buren de hele nacht muziek aan hebben waardoor jij niet kan slapen doe je maar oordoppen in. 

 

Als je riool stuk is waardoor je de hele dag in de stront geur zit, hou je je neus maar dicht. 

 

Als je last hebt van hang jongeren in je straat, doe je de gordijnen maar dicht en doe je maar oordoppen in. 

 

Echt zo een dom antwoord wat je geeft, als je ergens last van hebt moet je je zelf maar aanpassen volgens jouw. 

Reacties

Kees

#163 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-26 12:17:03

#158: - Re: Re: Re: Re:  

 Ja, als je ergens last van hebt, moet je je maar aanpassen. Of denk jij dat het normaal is om altijd de verantwoordelijkheid bij anderen te leggen?

Als er geen moskee maar een winkelcentrum voor je neus gebouwd wordt, maak je dan ook zo'n herrie? Of een basisschool, waar je gegarandeerd veel meer last van hebt, vijf dagen in de week, steiger je dan ook?

Als mijn riool stuk is, dien ik dat te repareren of te zorgen dat het gerepareerd wordt. Als mijn buren de hele nacht muziek aan hebben staan waar ik last van heb, dan is dat burengerucht en dus strafbaar. Als hangjongeren overlast verzorgen, dan zijn die ook in overtreding en moeten er andere maatregelen worden genomen. Allemaal voorbeelden die je geeft, maar die nergens op slaan en op geen enkele wijze wat dan ook te maken hebben met de mogelijke bouw van een moskee aan de overkant. De bouw van de moskee is niet mijn verantwoording, daar heb ik dus geen invloed op; de bouw van een moskee is niet strafbaar en dus hoef ik ook geen aangifte te doen.

Wat is de overlast, de strafbaarheid van een moskee? Niets. Jij kunt geen respect opbrengen voor de medemens die er een ander geloof op na houdt dan jij en dat is jouw probleem. Dat moet jij dus ook maar oplossen, daar moet jij je dus maar aan aanpassen.