Behoud de middelbare scholen in Veurne

Omwille van een grondige onderwijshervorming en het invoeren van een brede eerste graad in het secundair onderwijs, vinden bepaalde scholengroepen het een goed idee om overal in Vlaanderen eerstegraadsscholen te gaan oprichten. 

Wij als ouders van schoollopende kinderen in een kleine stad zoals Veurne zijn hier niet mee akkoord !

Door de samensmelting van de middelbare scholen is er geen keuzevrijheid meer en gaat het unieke karakter van elke school verloren.  

Laat de katholieke middelbare scholen in Veurne zelf de nieuwe eindtermen schoolintern inrichten, elk volgens de accenten die zij belangrijk vinden.

Met deze petitie hopen we de stem van de ouders en schoollopende jongeren te horen zodat wij wat weerwoord kunnen bieden tegen de besturen die nu over de toekomst van onze kinderen beslissen zonder enige vorm van inspraak en zonder enige vorm van duidelijke informatie.

We willen massaal van ons laten horen op een beleefde maar duidelijke manier.  Want tot tegenstelling van wat wordt beweerd zijn wij niet slechts een ontevreden minderheid en is er absoluut geen sprake van een breed draagvlak voor deze samensmelting.

Teken vandaag nog in en laat van je horen!

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Veurne smelt samen : #niemetoes toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook