behoud het oud archief in de gemeente Terneuzen: stop de verplaatsing naar Middelburg !!

De gemeente Terneuzen wil het oude archief naar Middelburg overbrengen. Daar is het historisch netwerk Oud Terneuzen op tegen !!

Als historisch netwerk hebben we verschillende scenario's uitgewerkt waarin we een toekomst bestendig archief willen creeeren in de gemeente Terneuzen. Een archief waarin er ruimte is voor bestuderen van het historisch unieke materiaal en wat tegelijker tijd door zijn opzet ook financieel-maatschappelijk interessant is.

Help ons het oude archief van Terneuzen te behouden in onze eigen gemeente en onze eigen regio. Stop het perverse idee van het Terneuzense gemeentebestuur om weer een stuk dienstverlening en een cultuur-historisch erfgoed naar Middelburg te brengen.

 


Historisch Netwerk Oud Terneuzen    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Historisch Netwerk Oud Terneuzen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook