De materniteit van het ziekenhuis van Geraardsbergen moet blijven bestaan

Burgemeester Guido De Padt (Open VLD) en OCMW voorzitter David Larmuseau (CD&V) hebben de toetreding van het ziekenhuis van Geraardsbergen tot het ziekenhuisnetwerk Aalst-Geraardsbergen-Wetteren onderhandeld, wetend dat minister Maggie De Block (Open VLD) de materniteit zou sluiten.

Een dergelijke sluiting, uitsluitend beslist uit kille economische overwegingen, is op menselijk en emotioneel vlak totaal onaanvaardbaar, temeer dat er andere oplossingen voorhanden zijn om de efficïentie in de zorgsector te optimaliseren.

Als politici de wil en de legitieme betrachtingen van de burgers negeren, is het de plicht van diezelfde burgers om krachtig te reageren.

Uw handtekening tegen de sluiting van de Geraardsbergse materniteit kan en zal de (on)verantwoordelijke politici van het Geraardsbergse stadsbestuur op hun beslissing doen terugkomen.

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Luc in Geraardsbergen. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook