DVD/ `Compilatie van het concert "World of Hurt'!

Wij zouden heel graag willen dat er een dvd/ compilatie komt van het jubileumconcert ( 23/24 juni jl.) van Ilse DeLange om deze naast in de herinnering ook in de fysieke staat als herinnering te hebben, daarnaast was dit concert ongelofelijk mooi en in een rap tempo uitverkocht waardoor de mensen die helaas geen kaartje konden bemachtigen er toch nog een beetje bij kunnen zijn! Dit concert past wat ons betreft echt als een volwaardige opvolger in het rijtje Live in Ahoy, Live in Gelredome waar beide een dvd van is uitgebracht! U ook? Zou u dan als ondersteuner deze petitie willen tekenen?

Dit omdat: Wij: Onder andere Ilse DeLange fans!

Constateren: Dat deze twee concerten heel bijzonder waren dat wij deze (zeker naar aanleiding van het foto/video verbod op 24 juni) hier graag een blijvende fysieke herinnering van willen!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik fans van Ilse DeLange toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook