Eindexamenklassen blijven op locatie Fons Vitae

het is ons laatste jaar op Fons Vitae en we willen onze schoolcariere daarom ook graag afsluiten op de locatie waar we zijn begonnen. Wat we zien is dat het erg rustig is op de locatie fons vitae integenstelling tot de locatie treublaan waar het enorm druk is en dat gaat tenkoste van onze concentratie die we in ons laatste jaar hard nodig hebben. De tijd die we heen en weer zouden moeten fietsen kunnen we veel beter gebruiken voor de lessen. Ook zou door dit heen en weer fietsen spijbelen erg aantrekelijk worden. Dus teken deze petitie als jij ook vind dat eindexamenleerlingen recht hebben op rust en regelmaat in hun laatste jaar op het Fons Vitae. 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Nina Hannema toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook