Wij willen Emma graag terug op het Gerrit van der Veen!

Beste meneer Dienske en meneer Barkey,

 Deze petitie is voor Emma Byvanck. Zij zat in de tweede (2015-2016) bij ons op school op het Gerrit van der Veen College. Ze had hier een fijne tijd, had veel vrienden gemaakt, hield goede cijfers en voelde zich hier helemaal thuis. Aan het eind van de tweede verhuisde zij naar Middelburg. Het plan zou zijn dat ze volgend schooljaar (2018-2019) weer terug zou komen naar onze school. Haar school in Middelburg en het Gerrit van der Veen hadden al informatie uitgewisseld met elkaar en alles was bijna geregeld. Toen hoorde ze dat dit niet meer doorging en moet ze nu voor volgend jaar een andere school kiezen. We willen graag dat Emma zoals gepland weer naar onze school kan komen. We hopen dat deze petitie helpt en Emma nu weer terug kan naar de school waar ze al gewend aan is en zich thuis voelt. We zijn bereid om samen een oplossing te zoeken, zodat Emma alsnog op ons school kan komen.

 

Van 4VWO


Stella Huikeshoven, Devi Bouwmans, Isis Lenos, Noa Huinink en Zara Lenos    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Stella Huikeshoven, Devi Bouwmans, Isis Lenos, Noa Huinink en Zara Lenos toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook