Essevee blijft in Waregem

Na de ongeziene demarche van de heer Patrick Decuyper is het nu aan de Essevee-supporters om te laten merken dat we dit niet zo kunnen laten. Essevee blijft in Waregem en daarmee uit!

OES Collectief (Onafhankelijke Essevee Supporters) geeft een onafhankelijke kijk op de zaak en formuleert meteen ook een aantal constructieve voorstellen om het vertrouwen in onze club te herstellen. Want Essevee is van oes!

  1. Aandelen: de heer De Cuyper doet vrijwillig afstand van zijn aandelen tot -50% en de supporters krijgen een echte stem in de club
  2. Raad van wijzen: Essevee krijgt een raad van wijzen die werkt aan een nieuwe structuur bij onze club
  3. Regenboogstadion: wij streven naar een (ver)nieuw(d) stadion naar Waregemse normen: max. 12 000 plaatsen + minimale UEFA-eisen

Like ons op onze Facebook Community-pagina

Lees hier het volledige programma en onze voorstellen

Steun jij dit ook? Toon ons jouw solidariteit en onderteken deze petitie. Hoe meer handtekeningen, hoe groter het draagvlak!

 

Alvast dank van het OES Collectief, want Essevee is van oes!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik OES Collectief toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook