Euthanasie voor onbehandelbare ziektes.....

Graag zou ik willen dat de wet de euthanasie  aan gaat passen bij ongeneeslijke ziektes. 

Zoals:

HUNTINGTON 

A.L.S

PARKINSON

ALZHEIMER

EN ANDERE VERGEVORDERDE STADIA S VAN ZIEKTES 

mijn kinderen hebben de ongeneeslijke ziekte van huntington. Onze zoon is na 11 jaar strijden tegen de ziekte overleden op 21-06-2016. Gelukkig in 3 dagen.

Maar er zijn ook uitzonderingen. Zoals nu de afgelopen 2 weken waar saskia medicijnen heeft gehad om slapende gehouden te worden. Alleen werken de medicatie s bij huntington patiënten nu net ff anders. En kwam ze door de hoge dosis medicatie gewoon door. Na 14 dagen mocht er eindelijk morfine gegeven worden en is ze ook naar 2 keer morfine ingeslapen. Het verhaal is te lang om hier te schrijven. Maar leg het u graag uit in de kamer. Hoe een huntington al moet strijden bij deze mensonterende ziekte.  En als je dan een euthanasie verklaring hebt maar dan zware psychoses of epilepsie bij krijgt dan is deze dus niet meer rechtsgeldig.

Dus zit je als ouder of partner met je handen in het haar omdat ze niets mogen doen ivm met de wet die er nu is. 

Ik kan toch niet mijn kids 14 en 10 jaar oud nu gaan vragen een euthanasie verklaring te tekenen. Als de laatste face intreedt zou er een wet moeten zijn dat ouders of partner met de behandelde arts een datum van euthanasie afgesproken moeten kunnen worden. 

 

Tekend u allen alstublieft 

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook