Stop Dennis Papegaaien Nu!!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Stop Dennis Papegaaien Nu!!.


Gast

#101

2014-11-10 09:30

Ik vind het niet normaal als hij zo door mag blijven gaan.

papegaai liefhebber

#102

2014-11-10 20:16

wil niet vervelend doen, maar de grootste oorzaak van de dood van papegaaien is de gene die ze koopt!!! veel mensen weten niet waar ze aan beginnen en geven ze vaak verkeerde voedsel

kijk maar op marktplaats!

 

oke dennis papegaaien gaat het alleen om geld en verkeerde informatie...

maar als je een papegaai koopt moet je ook onderzoek doen..

 

+ de papegaaien die bij dennis in kweekhokken zitten hebben het beter af nu dan dat ze ergens anders geplaatst gaan worden want die overleven zo een verhuizing word een extreme trauma

 

wil je dat hij dicht gaat koop dan niks meer bij hem zo simpel. i.p.v. dit soort bemoeizuchtige acties.

 

 

dierenliefhebster

#103

2014-11-11 21:20

is er geen mogelijkheid om met alle mensen die slechte ervaring hebben met deze dennis contact te maken en één grote aangifte te doen of met zn allen deze man voor de rechter te slepen? met zoveel mensen die de kosten van een rechtzaak delen moet dat toch te doen zijn. goede dierenartsen waar mensen met hun zieke papagaai geweest zijn zullen allicht wel hun mening op papier kunnen zetten.


Gast

#104 Re:

2014-11-11 21:28

#102: papegaai liefhebber -  

 het spijt mij wel maar ook mijn dochter heeft er een papegaai gekocht en is nu intens verdrietig omdat het zo slecht gaat met het dier!!! alles doen wij ervoor en voor ons maken gelukkig de dierenartskosten niet uit. de manier waarop dennis vertelde dat het dier gevoerd moest worden 2 x per dag pap voor een papegaai van nog geen 10 weken oud??? (goed dat we daar niet naar geluisterd hebben) gelukkig zit er in den haag een papegaaienspecialist die met ons vecht voor het dier en hopen we op een goede afloop. en geloof me wij hebben ons erg goed voorbereid op de komst van de papegaai net als dat wij ons voorbereid hebben op al onze andere dieren die gelukkig allemaal erg oud worden in goede gezondheid katten van 26 herder van 17 1/2 pony van 51 wij doen het niet slecht maar een kweker kan heel veel fout doen


Gast

#105

2014-11-13 17:26

beste mensen

Niet iedereen die bij Dennis terecht komt is dom... sommige mensen zijn erg onwetend.

Ook ik ben bij Dennis terecht gekomen hoe erg ik me daar ook voor schaam deels is het mijn eigen schuld.

Mijn papegaaitje van 3 maanden is erg ziek. Ondertussen onder behandeling van een specialist. Het is nog niet stabiel en verdere onderzoeken zullen nodig zijn.

Waarom veel mensen hun papegaaitje kwijt raken is omdat mensen er vanuit gaan dat ze een gezond dier kopen dus niet oplettend zijn en ook de vogel nog niet goed kennen. Als het beestje dan ziek word of al is..zegt Dennis bremg hem maar hier. Mensen doe dit aub NOOIT. Dennis zou je vogeltje beter maken maar door dat er geen specialist naar kijkt gaat het dood.

Hij durft dan de ring er vanaf te halen en je het dode vogeltje terug te geven..dit zodat onderzoek haast onmogelijk word.ook andersom is Dennis niet vreemd.alleen het ringetje zonder de vogel die is dan zogenaamd al gecremeerd. MeNSEn breng je zieke vogel nooit terug naar Dennis maar naar een specialist..die kan misschien het leven nog redden van je vogeltje. Door snel in te grijpen.

Dit is ook waar ik nu nog mee bezig ben alles in overleg met specialist

Ik had gelukkig na 2 weken door dat er iets niet goed was. Het geluidje wat hij maakte als hij om eten vroeg veranderde het klonk anders ..dit was het enigste wat ik op dat moment merkte. DENNIS GEBELD en die zei kom maar langs brengen wij zorgen er voor dat hij beter word.je zal wel wat verkeerd doen zo begon het al... Gelukkig ben ik hier niet ingetrapt omdat ik ondertussen wat wijzer was geworden wat betreft de manier van werken van Dennis!

Ik ben meteen naar een arts gegaan die zei ohh hij is was schor wat een mooi vogeltje. Niet aan te raden ga altijd naar een specialist!Naar huis toch nog ongerust volgende dag opzoek naar een specialist. Allemaal tijd verlies ....

Toen ik bij de specialist aankwam  op zondag woog hij maar 200 gram. Dit weegt normaal een vogel van 8 weken. Mijn papegaaitje is 3 maanden. Arme beestje was ondervoed en was stront ziek. Een infectie in zn luchtwegen blokkeerd zijn stembanden.

Meteen aan de slag ... gewicht aankomen medicatie goede warmte lamp fatsoenlijke pap  en slapen maar kleine lieverd.

Volgende week gaan ze hem verder onderzoeken hier was hij gewoon weg te zwak voor. In leven houden dat was stap 1.

Ik heb me voorgenomen om mij rustig te houden tot mijn vogel is aangesterkt en ik alles hebben kunnen uitsluiten en uitzoeken.

Het feit dat Dennis me een zieke vogel heeft verkocht en dit ook zonder papieren en zonder garantie daar ben ik nog niet mee klaar.

Ik denk wel eens waarom gaan we niet met zn alle langs om verhaal te halen. Als hij al zijn vogels nu moet behandelen is hij falliet.

Dit is Dennis niet van plan...

Mensen dit is een stukje van mijn verhaal ik hoop dat een onwetend persoon die op het punt staat naar Dennis te gaan dit toch nog eens goed door leest. Wat een verdriet !wat een klootzak ! 

 


Gast

#106

2014-11-13 17:27

En ik ben zeker in voor verdere stappen!

 

Mam bedankt voor je bericht hier op de site


Gast

#107 Re:

2014-11-13 18:15

#103: dierenliefhebster -  

 Beste dieren liefhebster

 

Ik sta hier zeker voor open. Nagedacht over de aanpak hiervan?

We kunnen een poging wagen

 


Gast

#108 Re:

2014-11-13 18:17

#102: papegaai liefhebber -  

 Vaak gaan ze dood voor verkeerde voorlichting oplichting slecht voer en enge ziektes vriend

dierenliefhebster

#109

2014-11-13 20:57

helaas maar 1 reactie naast die van mijn dochter dat we met zn allen moeten proberen deze dennis aan te pakken?


Gast

#110 Re:

2014-11-17 13:03

#27: -  

 Hoi

Ja die hufters hebben gewoon 3 zaken waar dit allemaal plaatst vind en die in bij Landsmeer vond ik er abnormaal uitzien het is daar echt een concentratie kamp voor vogels!! Geen woorden voor hij verdient van mij het leven niet 


Gast

#111

2014-11-17 13:12

Hoi

 

wat ik daar gezien heb is niet normaal al 1 ding hun hebben te veel vogels voor de aandacht tijd en noem maar op voorzieningen die ze de vogels niet eens kunnen bieden. Dierenmishandeling is dat oudere vogels pap krijgen daar en wordt er gewoon ingegoten. Zou ie überhaupt wel checken voor de temperatuur van de pap denk t niet wat je zag t hem klaar maken en hupsakee. De pap werd niet eens weggehaald terwijl die mongool liep te morsen. Gewassen worden neeh doet ie ook. Iet alles ongetest bij elkaar. Hij houd t zelf geen eens lang genoeg uit om in het geschreeuw te staan daar vandaar die extra deur. Er staan kale vogels helemaal achteraan en om de week zie je er wel 1 minder. Want toen ik besloot een vogel te gaan kopen ben ik er natuurlijk eerst gaan opserveren. Dat Dennis zelf met alleen maar pap voeding de rest van zijn leven opgesloten in een kooi moeten gaan zitten met niets erin hoop kabaal om zich heen en bezichtigend die dan tegen de kooi aanslaan lijkt mij een goed plan. Zal ie dan eindelijk eens berouw krijgen vast niet wel alleen opzichzelf, mensen moeten niet alleen stoppen met kopen daar, ook de contracten die hij heeft met buitenland moet stoppen die man zelf moet gestopt worden. Jammer dat ze dit soort mensen niet kunnen opsluiten want hij is de grootste dierenmishandelaar crimineel en gewoon nog vandaag de dag ermee door kan gaan. Zelfs in den haag hebbe ze 2 vogels in een kooi zitten die op de lijst staan als beschermde diersoort. Lekker gevoel dat ze dan bij Dennis achter t raam mogen zitten.


Gast

#112 Re:

2014-11-17 13:29

 

#105: -  

 Wat verschrikkelijk ik hoop echt dat jij je vogel nog een nieuwe kans kan bieden op een goed leven. Ik heb inmiddels berichten rond gestuurd onder andere naar SBS 6 en hoop dat daar wat kan gebeuren nu. Wat ik nu wel weet is dat hij een vogel fokker heeft, wie dat is 1 van zijn belangrijke contacten ook nog 1 die aan boordershipping doet voor t buitenland waar hij zelf ook nog een hoop vogels verkoopt, was al onlangs een persoon langgewenst die zijn mond heeft voorbij gelult over Dennis zodoende kwam ik meer aan de weet. Wat ik daar zag was ik al helemaal niet blij mee en gelukkig door mijn twijfels voor dat ik de ara zou meenemen die dag gegooglelt en zag een hoop radar berichten maar pas op de 2 e pagina! Ik vond het hartstikke zielig maar toch maar vanaf gezien. 


Gast

#113 Re: Re: dennis goede ervaringen

2014-11-17 15:46

#75: - Re: dennis goede ervaringen 

 Hoi

 

denk dat jij wel geluk hebt gehad, maar hij is nog steeds na al die jaren niets veranderd, snap wel dat als je een goeie ervaring hebt dat je dat er ook bij wilt zeggen. En dat is goed. Alleen geeft ie volwassen vogels nog steeds pap. Das al in mijn ogen een vorm van mishandeling, er zijn geen referenties bekend op de kooi, dus wie zegt dat zijn info nog klopt over de vogel i.v.m. Ziektes had ie een naam, was het een kweek of kwam ie uit een ander gezin, wel belangrijk.. 

Er zitten echt 100den vogels bij elkaar in een ruimte.. Weet niet wat jij ervan vind, maar ik werd wel gek na 5 min. Er worden daar ook door hem vogels bijgeslepen op hun snavel al gillend, dit zijn dingen waar hij zeker niet voor is opgeleid. En de goeie vogels waar hij mee kweekt ook voor buitenland zitten achter glas. 

En alleen al dat ie in den haag ook vogels heeft die beschermd zijn ook voor zijn handel want ze leveren een hoop op. Dat wij ernaar vroegen omdat wij dat zo raar vonden zei hij ja ze worden nog verkocht aan Artis maar zijn nu nog baby, nou vliegen op hun kop staan alles konden ze al, ik zei ook al dit is geen baby en hij liep meteen weg fluisteren met nog iemand achter de balie dat wij verzocht werden er nu 1 te kopen of weg te gaan. 

En deze man heeft er ook zo 'n verleden mee dat hij moet er gewoon weg mee stoppen. Een pedo geef je ook geen 2e kans, mensen kunnen veranderen maar die moeten wel iets drastisch meemaken om dat mogelijk te maken. Het is gewoonweg een wolf in schaapskleren. 


Gast

#114 Re:

2014-11-18 23:52

#1: -  

dennis papegaaien den haag is gewoon een vieze vuile ty*us oplichter inprincipe moeten we ons gewoon verenigen en met een goeie advocaat tewerk gaan hij heeft nog al een hoge pet op van zichzelf ik denk dat dat gewoon het beste is,iedereen doet z'n verhaal en de advocaat kan kijken of het een zaak is  want die oplichter en dierenbeul moet gewoon wegwezen

 


Gast

#115 Re:

2014-11-19 11:03

#111: -  

 ik lees je verhaal maar wat je zegt is niet helemaal waar,jonge vogels geef je pap en die pap moet lauw zijn.dat een papegaai kaal word daar is niks aan te doen dat gebeurd en dat vogels schreeuwen is de normaalste zaak van de wereld ook ziitten die vogels daar niet voor de rest van hun leven opgesloten want zeg nou zelf jij wil een vogel kopen en waar ga jij die vogel houden?maar wat wel waar is,is dat menneer dennis midden in den haag stad is gevestigd ook ziet hij het zeer zeker niet als een levend wezen maar als handel en gaat die er erg robuust mee om.je word ook erg onbeschoft geholpen in die winkel.al met al zijn er wel wat waarheden die je zegt maar dat is verder geen zaak om tegen dennis te beginnen ik heb erge verhalen gehoord over dennis en juist die verhalen moet iets mee gebeuren

 


Gast

#116

2014-11-27 08:44

Zo tien jaar geleden bij Dennis geweest voor een roodstaart. Eenmaal daar werd me zogenaamd een jonge vogel verkocht die ik een tijd in een piepklein hokje moest houden want dan werd ie tam. Ik was nog jong en onwetend en geloofde Dennis met al zijn praatjes. Papegaai thuis en kwam er al snel achter dat dit een oude papegaai was en zo verwilderd dat ik er niks mee kon. Ook dat kleine hokje ging nergens over. Opgebeld en mocht terug komen. De papegaai die inmiddels verhuizing na verhuizing mee had gemaakt werd weer terug gezet bij alle andere wachtend op de volgende mishandeling. Ik zag een doos staan met baby roodstaarten en was verkocht. Veel duurder natuurlijk maar toch overstag. Was makkelijk opvoeden met pap en noem maar op wat me allemaal werd verteld. Gelukkig is het een gezonde papegaai maar achteraf toen ik eigenlijk me echt had verdiept in papegaaien kan dit echt niet. Al die stress voor die beesten en ik heb ook veel opgestoken van een goede vogelarts  uit Meppel over hoe een papegaai te houden en voeding. Mijn vogel zit vrijwel nooit in de kooi en is vaak buiten en gaat overal mee naar toe. Gelukkig is het voor mijn papegaai goed afgelopen en waren gezondheidstesten goed. Net wat iemand hierboven zei lees je goed in als je een papegaai wil aanschaffen en dan kom je er al snel achter waar je een gezond beestje kan aanschaffen die zelfstandig eet. Zolang mensen dat niet doen en blijven kopen bij deze man dan zal hij hiermee doorgaan. En deze man verdient geen schoonheidsprijs. Het is heel triest dat dit al jarenlang zo gaat.


Gast

#117 Re: Re:

2014-12-11 11:23

#110: - Re:  

 is gewoon een vuile tyfusslijer bij nader inzien ben ik ook opgelicht voor ruim 1000 euro

voor een kaketoe en heb ik er geen kooi bij gekregen dief dief dief !!

schaam je

Paul

#118

2015-01-21 09:09

Bedankt voor de info, mooie achternaam ook! Waar het over gaat wordt niet uitgelegd.

 


Gast

#119

2015-01-21 13:17

Het word een keer tijd dat deze man gestopt word!!

Gast

#120 grasParkiet2

2015-01-27 08:24

Ik ben bij hem geweest in den haag waar ik de vogels zag zitten. Je mocht geen foto's maken. Wat raar is want je moet juist trots zijn op de vogels die je hebt. Ik heb er wel wat kunnen maken van de slecht zittende vogels. 

De grote  en grijzeroodstaarten in kleine kweekkooamazoneskweekkooitjesVopen met 1 klein stokje.Verder zater er in soort gelijken kooitje 20 grasparkieten. Naast papegaaien terwijl grasparkieten ziektens kunnen dragen die voor papegaaien dodelijk zijn.

Dus normaal als je je had ingelezen moeten er al bellen gaan rinkelen dat het niet klopt.

Hij koopt het ook allemaal in dus kweek niet alles zelf. Alleen vogels waaar die meer geld voor kan krijgen. Dus hij moet na 35 jaar echt een halt toe geroepen worden. Met zijn 'gratis' kooi bij vogel.

Mama van Kiwi

#121 stop Dennis papegaai NU!!!!

2015-01-28 10:50

Ik hoop dat mensen eerst heel goed informeren en uitzoeken waar ze wel en niet terecht kunnen bij het aanschaffen van een gaaitje. Toen wij zochten hebben we genoeg redenen gezien op internet om niet bij Dennis te kopen, hij was ook heelkortaf en kwam over alsof je een zak aardappelen wilde kopen. Toen zijn we bij Hareco terechtgekomen...echt een dierenvriend en heel zorgzaam..na bijna 5 maanden hebben we nog contact en kunnen we terecht bij eventuele vragen. Zo hoort het ook.. Die dennis zouden ze in een kooi moeten stoppen!!! 


Gast

#122

2015-02-01 14:52

Ik heb 3 weken geleden een jonge grijze roodstaart van hem gekocht voor 850 euro. Ik zou er nog een kooi bij krijgen die ik volgende week zou kunnen ophalen en dan zou hij gelijk mijn papegaai even nakijken. Nou mooi niet dat ik naar deze zak stront terug ga. Ook bij mij zei hij dat ik nooit naar een dierenarts moet gaan en alleen maar terug naar hem moet komen. Ik hoop maar dat het goed gaat komen met mijn gaai en ik zal hem direct even laten nakijken!

Gast

#123

2015-02-06 15:14

dieren leed moet altijd voor getekent worden vind ik

Gast

#124 Re:

2015-02-16 17:47

#1: -  

 en waarom neemt niemand dan is de moeite om deze kerel bepaalde zaken op een andere manier duidelijk te maken.

 

Als ik voor €700 een papegaai koop die na 2 dagen al dood zou gaan, dan is het of €700 terug of enkeltje ziekenhuis. daar zit geen tussen weg in


Gast

#125 Re:

2015-02-16 17:52

#105: -  

 als je verhaal wil halen wil graag mee als een soort van backup, ik wil het sloopwerk dan graag doen zou dat nodig moeten zijn.

 

en dan heb ik het over zijn gezicht voor zowel paps als zoon

 

je wordt al misselijk als je die koppen ziet