VERZET WINDMOLENS - Het is nog niet te laat!


Gast

/ #343

2015-05-17 08:53

Alles...maar dan ook álles om ons heen wordt "Dicht en Volgebouwd”, álle bollenvelden...polderlandschappen en andere práchtige vérgezichten waar je als mens tot rust komt, vallen ten prooi aan grijpgrage, geldhongerige, prestigegeile Projectontwikkelaars in samenwerking met hun handlangers....de Lobbyisten binnen Gemeenten, Provincie en Rijk!

Onder het mom van "Mensen moeten toch kunnen Werken en Wonen" daar hebben wij allemaal belang bij! walsen zij zich over de protesterende burger heen.....Nééé! Het is hun éigen ónstuitbare préstieuze géldingsdrang en kápitaalhonger! die naar bevrediging snakt, en daar zal álles voor wijken.  Wát heb jij daar nou als burgertje in hemelsnaam verstand van, kom maar hier met je spartelende handje en loop nou maar met óns mee óns pad af, dat is écht het béste voor je....in váktermen noemen ze dat dan, terwijl ze sigaren trékkend, whiskey's, wijnen en likeuren nippend staan te lachen onder elkaar......"Case Closed"!

Nu onze mooie bollenstreekregio zo een beetje naar de klote is gebouwd en nóg verder naar de klote zál worden gebouwd, richten zij hun pijlen alvast op het volgende stukje gebiedsontwikkeling............ "Ons Vrije Horizon Zicht"!!!....dáár valt weer geld aan te verdienen! én prestige! te scoren, want álles zál en móet daar voor wijken, lang geleden riep een beroemd Heerser al "Vini, Vidi, Vici".....projectontwikkelaars zijn heden ten dagen geen háár beter.....afblijven met jullie grijpgrage Tákken!!!