Steun Jitse Akse


Gast

/ #7154 Re: ja belonen niet vervolgen

2016-01-17 03:08

#1: -  

 Waar gaat het heen met deze wereld ? Vraag ik mij steeds vaker af de laatste  jaren ! En dat is niet omdat ik tegen de 40 loop .

held vind ik een vaag woord zo zal hij zichzelf  vast ook niet zien mijn gevoel zegt Dat deze man (jitse) net als ik een rechtschapen  mens is met gezond verstand  en niet te beroerd is om zich in te zetten voor wat goed is !

Wat hij heeft gedaan is in mijn ogen zeker niet strafbaar maar inderdaad  Juist moedig  en karaktervol, tevens zie ik wat hij doet als zelfverdediging  ! hij bevecht een gevaarlijke organisatie  van laffe misdadigers  en schofterige criminelen  die niet eens echte moslims zijn maar geïndoctrineerde imbecielen voorkomend uit inteelt en instructies  van demagogen  die in een psychose zitten !!  Tot zover over de mensen die wat mij betreft hun rechten als mens hebben verspeeld vanwege de manier van handelen  buiten alle vormen van fatsoen ! Vergeet  ook het lot niet van de mensen in de betreffende regio waar zich dit afspeelt het hopelijk  merendeel is zeker geen voorstander  van deze achterlijken maar gaan gebukt onder  de terreur  van deze onmensen en vrezen  elk moment  voor hun leven en liefde! 

Ik ben persoonlijk  opgevoed als atheïst  maar met respect voor alles en iedereen  wanneer  dit wederzijds  is je mag geloven en vinden wat je wil zolang je en ander en bij voorkeur  jezelf  daarmee  geen schade of anderszins  lijden  toebrengt (bewust)

maar zodra de walgelijke overtuiging  dat iemand of een groep of religies  zich beter of verheven  vind/voelt over anderen is de redelijkheid  ook niet meer van belang en is het in zelfverdediging en in algemeen  belang jezelf en dierbaren te beschermen  tegen alles dat hen bedreigd en hierbij bijna alle middelen wat mij betreft geoorloofd  zijn .

Dit klinkt misschien  iets extreem  voor sommigen . Neem in ogenschouw  dat deze menig in de ogen van de idioten  waartegen meneer Akse zich verdedigde in het belang van ons allemaal  deze stelregel genadeloos  maal 10 versterkt  blindelings hanteren en dan helaas  in naam van een religie  die dit alles dat zij doen veroordeelt! 

nog een misschien  extreem  punt is het feit dat sommige  levende wezens  (mensen) niet te helpen /genezen  zijn  en hoe naar en veroordelend  het ook klinkt ,het leven niet waard zijn en beter kunnen  worden opgeruimd ,gelukkig zijn er hier niet bijster veel van 

 

een lintje of medaille  ja dat zeker ,onmetelijk  respect  ,dat nog meer   helaas is Nederland  afgegleden  naar een land waar fout gedrag en willekeurige  stupiditeit  word beloond terwijl de fatsoenlijke  mensen aan alle kanten onbeschermd een doelwit en slachtoffer  van van alles en NOG wat mogen zijn in deze gefeinsde rechtstaat  .

Wanneer  een vrij mens zich geroepen  voelt om een belangrijk steentje  bij te dragen  aan onze vrijheid en toekomst van onze wereld ,kinderen ,milieu, fatsoen ,vrijheid voor allen die hier mee om kunnen gaan met de beste bedoelingen  zou hij of zij gesteund moeten worden van alle mogelijke  kanten en zelfs onze overheid ,wat mij betreft zelfs van mijn belastinggeld goed uitgerust worden met alle redelijke middelen  noodzakelijk of gewenst !

Graag  voeg ik nog een advies / tip toe aan dit pleidooi  waar u het wel of niet gedeeltelijk  mee eens of oneens  mag zijn in ons prachtige  Nederland zonder iemand daarvoor  onredelijk  te hoeven  bejegen  tenzij hiervoor echt  een hele  goede reden voor is ,op deze beeldschone  aardbol in een universum  waar wij compleet  nietig in zijn! Geloof alstublieft  in gezond verstand, vrijheid, liefde,wetenschap, alles  dat goed en mooi is maar ook in vertrouwen  in elkaar en individualisme !verscheidenheid  is zo mooi en interessant wees positief  en sta op voor waar je in gelooft  !! Tenzij zoals isis u menig de enige is zonder tornen ,maak uzelf  dan alstublieft  zo spoedig  mogelijk  van kant !

mijn complimenten  en onvoorwaardelijke steun en respect voor u heer jitse Akse  

graag verneem  ik van een lezer of meneer Akse zelf waar ik een steun jitse badge Kan kopen 

afzender  een bezorgde  Nederlander  van allochtone  komaf  hier geboren  en getogen