Geen jeugdhuis zonder muziek


Gast

/ #169

2011-12-06 12:18

Beste mevrouw Schauvliege. Kent u het principe van democratie? Het volk kiest degene uit die men capabel acht om een bijdrage te leveren bij het besturen van de democratie. Daarbij hoort de verkozene de WIL en WENS van de mensen -die in de eerste plaats U een mooi salaris bezorgden!- te volgen.

ALLE mensen die actief zijn in de wereld van uw mandaat hebben twijfels of zijn gewoon radicaal tegen het beleid die u voert. Waarom u per se dit voorstel wil doorvoeren, lijkt mij hoogst eigenaardig. LUISTER eens naar uw volk en handel dan, in plaats van het parcours in omgekeerde richting af te leggen.

Het kan goed zijn dat u bekommerd bent met het gehoor van uw geliefde volk. Het kan even goed zijn dat u bij de regelingen die u treft nog een aardig graantje meepikt in de sector die de aanpassingen zal doorvoeren.

Wij (actieve professionele en amateurmuzikanten alsook alle Vlaamse jeugdhuizen) zijn NIET tevreden met uw beslissing. Heeft u al eens gedacht aan subsidiëring bij de aankoop van op maat gemaakte oordoppen? Of is dat te "moeilijk" om te bespreken?

Sta aub eens stil bij de repercussies van wat u zo nodig wil veranderen, en WAAROM je zoveel tegenkanting krijgt! Stelt u zich zelf geen vragen bij de verontwaardiging van zowat de hele Vlaamse muzieksector??? Er zijn andere, flexibelere oplossingen. Doe uw werk, en doe het goed. In een democratie luistert een goede minister naar zijn/haar volk en NIET OMGEKEERD

Dank u

Maarten Valentin (muzikant in hart, nieren EN oren)