Lang Leve het Zuiderpershuis?

Quoted post


Gast

#8

2012-03-03 00:20

Het Zuiderpershuis zijn subsidie ontzeggen is hetzelfde als bij volle zon je rolluiken neerlaten; je opsluiten voor geuren,kleuren en muziekjes die uit verre windstreken komen aanwaaien; ramen en deuren sluiten voor een veelheid van culturen; je opsluiten in je eigen kleine wereldje in de schaduw van je kerktoren, en dat in een wereldhaven. Ondenkbaar. Vlaanderen op zijn engst, en in de kern een uiting van xenofobie. Neen, driewerf néééén.

Reacties


Gast

#10 Pandemie

2012-03-03 02:55:05

 

Zonder aarzelen heb ik deze petitie getekend.

Maar bekijk het ook eens wat breder, en lees eerst even verder voor je je dik maakt: Zuiderpershuis staat hierin helaas niet alleen... Bv: Voor 2 weken stond ik nog op de - om dezelfde negatieve adviesredenen- mogelijk laatste editie van het Krokusfestival in Hasselt. Het treft mij in mijn geliefde job, en de toeschouwer in het gevarieerde en prachtige aanbod.

Blijkbaar is wat ik het "Wilders miltvuur" zou kunnen noemen nu ook een pandemie ten zuiden van de Maas aan het veroorzaken... Het merendeel van het publiek zal niks weten of alles negeren voor het te laat is, maar voor ons persoonlijk getroffen pro's uit de sector lijkt me een geconcerteerde en weldoordachte gezamenlijke actie toch wel eerder aangewezen dan als betrekkelijk kleine organisatie alleen te staan roepen.

Maak lawaai, lieve mensen, kabaal!