Gaan wij het blijven dulden - heb je er ook genoeg van ?

Heb je er genoeg van om:

 

- de hoge kosten van electriciteit - water - gas te blijven betalen ?

- al de lieve wetten van ons belgen land waar mee ze een werkmens en een kleine zelfstandige de grond nog dieper in boren en meer en meer doen betalen op allerlei verschillende manieren ?

- aan te horen hoe een persoon die sukkelt met zijn gezondheid dan toch moet vechten voor zijn brokke en moet zorgen rond te komen en constant op controle moet al valt hij bij na door zijn eigen benen?

- aan te horen hoe mensen die tegen slagen hebben gekend en terug financieêl vooruit willen hun zelf mogen redden tot ze nog dieper zitten.

- om nog al zo een leuke aangename polietieke berichtjes te horen en te betalen tot ons onderbroek van ons af valt, waar mee de gewone en kleine zelfstandige armer wordt en de rijker maar rijker wordt?

- aan te horen dat je nergens geen hulp krijgen kan als je die nodig hebt ?

- aan te horen hoeveel monny onze lieftallige regering heeft of uitgeeft aan onbelangrijke dingen  en wij vechten en krabbelen om overeind te blijven?

 

- enz kan ik maar blijven door gaan...

 

- om dit alles te blijven dulden en te blijven betalen en te vechten tot je dood valt ?

 

GAAN WIJ BELGEN NU  EINDELIJK EENS LEREN SAMEN SPANNEN EN ELKAAR LEREN HELPEN

NAAR EEN LEEFBAAR LEVEN VOOR IEDERE BELG GELIJK

 

KOMAAN LAAT ONS HIER SAMEN IETS AAN DOEN EN VERANDEREN SAMEN STAAN WE STERK _

EEN LEEFBAAR BELGIE VOOR IEDEREEN

 

 

 

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook