Geef een wiegendoodmonitor aan wie het reeds heeft meegemaakt!

Ikzelf als mama zijnde van Febe (gestorven op 13 maanden leeftijd aan wiegendood) en haar broertje Seppe hebben een petitie & info-campagne opgestart om mensen te informeren!

Nu blijkt dat ondanks dat Febe gestorven is aan wiegendood wij niet langer recht hebben om automatische een wiegendoodmonitor terugbetaald mee te krijgen naar huis voor haar broertje Seppe. Dit dankzij Mevr. Maggy De Block die de wetgeving hieromtrent heeft aangepast.

Ik kan u verzekeren indien u zelf dit voorval heeft meegemaakt, dat je alles eraan zou doen je kindje hiervoor te behoeden & een wiegendoodmonitor geeft zowel jouzelf als ouder ietswat geruststelling als een 'preventie'middel voor het broertje of zusje van het eerder overleden kindje.

Nu blijkt dat deze volledig zelf bekostigt dient te worden door de ouders als je echt aandringt op een monitor.  En je deze maar 12 maanden kunt huren! 

Dus volgens mevrouw Maggy de Block is een kinderleven enkel belangrijk tot de leeftijd van 12 maanden? En wordt deze getaxeert op een bepaald bedrag? (Het huurgeld & waarborg van deze monitor?)

Met deze petitie willen wij zoveel mogelijk handtekeningen bekomen om een monitor tot de leeftijd van wiegendood nl. 24 maanden te bekomen. En eventueel dat deze door de mutualiteiten WEL wordt terugbetaald.

Want u gaat mij toch niet zeggen, dat mensen die het financieel niet aankunnen om een monitor zelf te bekostigen, hier hun kinderleven meoten aan riskeren?

Dit vindt ik totaal niet kunnen!

Teken aub mee, zodanig wij zoveel mogelijk handtekeningen kunnen verzamelen en hier tegen in gaan.

Een kinderleven kan toch niet getaxeerd worden? Toch zeker niet op een bedrag van 1000€/jaar. Want zoveel kost een monitor per jaar als je deze zelf bekostigd!

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook