Geef KVO ons historisch logo terug

 Aan Dhr. Callant - voorzitter K.V. Oostende

 

Wij, supporters van K. V. Oostende, vragen u hierbij vriendelijk (doch met aandrang) om het logo van onze ploeg terug te wijzigen naar het historische logo (zoals hieronder afgebeeld). Liefst al met ingang van het volgende seizoen.

historisch_logo_KVO.jpg


Wij hebben helemaal geen affiniteit met het huidige logo.Terugkeren naar het historische logo heeft volgens ons een hoop voordelen:
-> het verwijst naar onze geschiedenis & brengt hulde aan vorige generaties spelers
-> het toont veel elementen van K.V. Oostende (kroon toont aan dat we een Koniklijke voetbalploeg zijn, stadsschild van Oostende is erin verwerkt, onze kleuren komen erin terug, en de schildvorm toont aan dat onze spelers strijden op het veld)
->het zal de verkoop van artikelen in de fanshop een boost geven & zo meer inkomsten genereren voor KVO
-> supporters die trots zijn op hun logo, zullen het ook meer dragen & zo reclame maken voor KVO
-> het zal beter overkomen tegenover andere ploegen en hun supporters, tv-kijkers, sponsors, enz

 

Een poll op de officiele facebookgroep van K.V. Oostende, toonde aan dat een grote meerdeheid van de supporters deze vraag steunt:
237 personen stemden voor (=meer dan 75%), amper 77 stemden tegen (=minder dan 25%.

resultaat_poll.png

Hopend op een positief antwoord en een spoedige terugkeer naar het historische logo van K.V. Oostede, groeten wij u vriendelijk.

 

De supporters van KVO

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Daan Stubbe toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook