Geen OV tijdens de jaarwisseling!

Openbaar vervoer tijdens de jaarwisseling! In de maand december is het OV personeel al flink in de weer om de passagiers op hun bestemming te krijgen, zo ook in Rotterdam rijdt de metro passagiers naar en van het Nationaal vuurwerk. Maar om het openbaar vervoer de hele avond door te laten rijden voor veelal zwaar beschonken jongelui heen en weer te rijden? Laten we nu eens een vuist maken, om het OV personeel ook de kans te geven met hun familie een laarwisseling te vieren. Ik hoor u denken Ambulance, Brandweer en Politie werken dan ook. Maar het verschil is dat OV personeel een arbeidscontract is aan gegaan waar dit niet in was opgenomen. Het wordt het OV personeel dus door de strot geduwd. En wat betreft vervoer naar Schiphol....hoe doen ze dat nu dan? Laten we nu eens even normaal blijven doen!!!! Op 31 december na 20-21uur even geen OV...

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook