Geen windmolens in Plassendonk

Engie Electrabel vraagt binnenkort een milieu- en bouwvergunning aan voor de bouw van 3 windmolens in Plassendonk Noorderwijk (Herentals) bij Provincie Antwerpen. Deze windmolens zullen heel wat overlast bezorgen aan buurtbewoners. Denk maar aan geluidsoverlast, slagschaduw, waardevermindering van eigendommen,... Daarnaast tasten ze ook het landelijke karakter van de omgeving aan en zijn ze een groot risico voor fauna. 
Met deze petitie willen buurtbewoners het College van Burgemeester en Schepenen overtuigen een negatief advies te geven aan Provincie Antwerpen en deputatie voor het verlenen van de nodige vergunningen. 

Wilt u meer doen tegen de komst van deze windmolens? Dien dan een aangetekend bezwaarschrift in bij het College van Burgemeester en Schepenen Herentals (Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals). 

Meer info? windmolensplassendonk@gmail.com 


Buurtbewoner windmolens Plassendonk    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook