Help davien en zijn mama aan een huis!

Davien, een jochie van 3, die al 8 operaties heeft gehad aan zijn hartje en nog meer operaties moet ondergaan, zijn lieve fantastische en sterke mama Monica, een alleenstaande moeder,  die alles op alles zet om haar zoontje te helpen, verzorgen en gelukkig te maken! Ze zijn dringend op zoek naar een huisje via wonen zuid! Er staan huizen leeg waar ze op reageerd maar telkens afgewezen word terwijl ze ze alle indicaties heeft zodat ze voorrang zou moeten krijgen! Maar over een paar weken staan ze op straat! Een kind van 3 die hart patiënt is! Stichting wonen zuid Roermond moet zich schamen!

Teken deze petitie, als steun! Misschien kunnen wij stichting wonen zuid Roermond op deze manier duidelijke maken hoe ernstig deze zaak is! 

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook