Help de hoge risico ras honden

Deze petitie is om voor onze hoge risico honden op te komen,die nu door een kleine minderheid in slecht dag licht word gezet OA de Rottweiler de Stafford de Pitbull enz.

mensen teken alstublieft! Hoe meer handtekeningen hoe beter kom op voor onze vier voeters die hier zelf geen benul van hebben.

 

we willen zoveel mogenlijk handtekeningen verzamelen om dit te overhandigen aan staatssecretaris carola schouten en dhr van dam! En aan de gehele tweede kamer! Alles is nog in onderzoek maar we kunnen het nog voorkomen hoe meer mensen hoe beter.

hoge risico honden worden niet zo geboren maar zo opgevoed door de eigenaar/s pak die eigenaars aan!! De kleine minderheid verziekt het voor de mensen met hoge risico honden die normaal en sociaal worden opgevoed,is dot nodig dat ze het verzieken NEE wij zeggen NEE!! 

Daarom deze petitie wij zijn TEGEN de gedrags curses en TEGEN de MUILKORF plicht, alles word over 1 kam geschoren ! Dit is heel wreed en niet zoals het hoort!... 

Nogmaals wij zeggen NEE!! Pak de eigenaren die de hoge risico honden zo opvoeden en straf niet de hond.... Die vraagt hier niet om ,maar word zo opgevoed!! 


Heidi van dam, anja timp, ukce en patricia van tiel-gloudie    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook