Help een verwaarloosd hondje weg te krijgen bij zijn eigenaar !

Toby_Zulte_2.jpgToby_Zulte1.jpgBeste dierenvrienden , Ik wil even kwijt hoe het er hier aan toe gaat in Zulte in verband met dierenwelzijn. Velen zullen zich nog het verhaal van de 2 honden in Olsene herinneren.Wel er is hier nu in onze aanpalende straat een hondje dat al 6 maal is weggelopen. Steeds terug gebracht door de politie en 1 maal door mij persoonlijk. Deze morgen heeft de eigenaar mij langs de openbare weg verbaal bedreigd. Gelukkig had ik een getuige mee. Het hondje zit buiten in de aarde , zonder plank of kussen , maar op de koude natte grond. De eigenaars zijn dit weekend 3 dagen weg geweest zonder naar de hond om te kijken. Hij zat deze morgen zonder eten en drinken.We hebben al 2 maal klacht neergelegd bij de plaatselijke politie en deze morgen heeft een buurman ook klacht neergelegd. De burgemeester trekt het zich niet aan , we moeten maar klacht neerleggen bij de politie en dierenwelzijn.Hadden we maar een burgemeester zoals in Beringen. Ik hoop dat er verandering komt bij de volgende verkiezingen !! Ik kom hier echt ziek van !! Bovenste foto is een gezonde Boxer en de onderste onze Toby. Iedereen ziet toch het verschil !!
Toby_Zulte.jpg

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Declercq Luc Zulte. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook