Het perenijsje moet terug

Het perenijsje moet terug

De reden dat het bynder team actie onderneemt om het perenijsje  terug in Rotterdam te krijgen is vrij eenvoudig. Overal om ons heen kregen wij de vraag of wij hier aandacht aan willen besteden. Waarom? Ook simpel, het leeft.

 

In de leeftijdscategorie van 20- 35 jaar is er zeer veel onbegrip over het niet halen van dit heerlijke ijsje. Wij zijn er mee aan de gang gegaan en hebben zó veel positieve reacties gekregen dat wij niet anders kunnen dan dit weer op de politieke kaart van Rotterdam te brengen.

Rotterdammers beschouwen het perenijsje als hun feestje en vinden dat office manager Kim Bakker onterecht heeft gehandeld een aantal weken geleden. Het is de hoogste tijd voor een frisse blik op dit gapende gat op het kantoor.

ONDERTEKEN DEZE PETITIE EN STEUN ONS IN ONZE STRIJD OM DIT PRACHTIGE IJS WEER TERUG OP KANTOOR TE KRIJGEN

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik perenijs liefhebber toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook