instap tarief wmo vervoer moet verdwijnen

Chronisch zieken,Ouderen,en mensen met een minima inkomen,worden weer de dupe.

De kosten voor het wmo vervoer waren al omhoog gegaan,maar wat ze nu weer bedacht hebben,nu moet je 1 euro instaptarief betalen.Nu zou je denken dit is niet zo veel geld,maar stel je wilt 2 a 3 keer in de week naar de dagopvang,dan ben je in een week al 6 euro extra kwijt.Of je wilt gezellig 2 keer in een week naar een hobby club. Dan ben je dus in een maand in eens heel veel extra geld kwijt,Er zullen mensen zijn die besluiten om niet meer weg te gaan omdat ze het niet meer kunnen betalen,Dit kan echt niet,Mensen raken in sociaal isolement ,of worden eenzaam. Dit kan en mogen we niet laten gebeuren,Door deze handtekeningen actie te starten hoop ik de ogen van de gemeente te  openen,en dat deze beslissing weer terug gedraaid gaat worden.

 

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook