kerstmarkt!! Geen wintermarkt

30 oktober 2018

Het ging er uitgebreid over in het nieuws, in Brugge wordt de naam KERSTMARKT veranderd naar WINTERMARKT en dit om andere culturen niet voor de borst te stoten. In wat voor een wereld leven we nu? Het is al erg genoeg dat onze politiekers ze met open armen ontvangen en hun alles geven wat ze maar denken en vragen, terwijl wij als belg wegkwijnen onder het juk van die vreemdelingen. Nu gaan ze ook nog onze waarden en tradities aanpakken/veranderen omdat dit hun beter uitkomt? Zij verlaten hun land omdat het elders beter is. Het is hier beter omdat wij in een maatschappij met moderne normen en waarden leven. Een maatschappij die tevens bestaat uit tradities. Als wij alles moeten aanpassen aan hoe het bij hun is waarom dan naar hier komen? Uiteindelijk zou alles dan veranderen naar hetgeen ze ontvlucht zijn.

Met wat zijn onze politiekers nu bezig??? Sinds wanneer moeten wij het toelaten dat ze onze tradities verloochenen? Als wij naar het buitenland gaan hebben wij respect voor andere culturen en passen wij ons aan. Waarom krijgen wij in eigen land geen respect van al diegenen die hier met open armen ontvangen worden ten koste van onze eigen mensen? Als we nu niets doen gaan onze feestdagen binnenkort verdwijnen en kunnen we samen lekker gezellig hun feestdagen vieren, DIT MAG EN KAN NIET GEBEUREN!!!! Onze voorouders hebben gevochten voor ons, nu moeten wij vechten voor ons kinderen en kleinkinderen.

Wat is het volgende waar wij weer moeten gaan plooien en slikken voor de zogenoemde diversiteit!

Dus willen wij nu dat het offerfeest en suikerfeest ook verandert want wij vinden dit aanstootgevend naar onze tradities en waarden toe!

Laat het duidelijk zijn Kerstmarkt is en blijft Kerstmarkt. Kerst is de periode waar wij elk jaar weer naar uitkijken. Een feest van naastenliefde, vreugde en gezelligheid. Laat niet toe dat dit feest een feest van haat er verderf wordt.

Gelieven allemaal zo masaal mogenlijk deze petitie te ondertekenen dat we iets kunnen beteken voor ONS landje! Laat ons land niet verdrinken in de islamitisering die ze ons door de strot rammen!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Vicky Vogels en Gabe Moretti toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook