Kies voor het preventief behoud van de oesterdam als Kitespot. Door het invoeren van een aantal basis regels.

Kies voor het preventief behoud van de Oesterdam als Kitespot!!. Door het invoeren van een aantal basis regels.En het plaatsen van een bord om mensen te informeren over de mogelijke gevaren.

Door de ligging van de spot zijn er bij sommige windrichtingen en bij hoogtij enkele zaken die in acht moeten genomen worden.

Bijvoorbeeld

Oplaten en landen van je kite is niet veilig bij Hoogtij.Gezien de verkeerssituatie en verkeersregels is er geen enkele manier dit legaal en veilig te doen.

Bij aflandige wind is het eveneens afgeraden te kiten op de oesterdam (oostenwind)

Teken deze petitie als je als voor het preventief behoud bent van de Oesterdam als kitepot en je mee wil werken aan een veilige sportomgeving , dmv van sensibilisatie en het plaatsen van een bord met spot info.

Alvast bedankt  & hang loose !

 

 


Antwerp Hardcore Kiteboarders (AHK)    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Antwerp Hardcore Kiteboarders (AHK) toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook