Laat Magda van Rijn (80) niet op straat slapen

MAGDA1.jpg

Laat Magda van Rijn (80) niet op straat slapen

80 jarige mw van Rijn ze heeft 6 poedels en op basis van geklaag van haar buurvrouw moet deze lieve vrouw haar huis uit! Ze staat op straat en kan nergens heen. Opvallend is dat mw van Rijn, nu de derde bewoner is die op grond van valse klachten van een buurtvrouw deze woning moet verlaten.

Wij:

Betrokken dorpsgenoten en sympathisanten
Gericht aan: Woningcorporatie Vestia Zoetermeer

Constateren

De beschuldigingen die Magda van Rijn (80) uit over haar buurvrouw en woningcorporatie Vestia zijn van zo'n aard dat honden er geen brood van lusten, Vanaf 2007 stond mijn buurvrouw meerdere keren per dag voor mijn deur of op mijn ramen te kloppen voor een ditje of datje. Regelmatig vroeg ze voor geld voor haar drankje en Shaggie en dan stopte ik haar vijf euro toe. Toen ik stopte, omdat ik van een aow'tje moet leven, was de vriendschap voorbij. Ze begon me uit te schelden, te treiteren en kwaad over mij te spreken

En verzoeken
Laat deze lieve Magda van Rijn (80) niet op straat slapen, laten we zoeken naar een oplossing want blijven wonen is geen oplossing meer. Laat woningbouwcorporatie Vestia hun verantwoordelijkheden nemen in het falen in deze kwestie en zorg dat deze vrouw kan genieten van haar oude dag. Wij eisen een andere woning voor Magda van Rijn (80) en haar Honden


Betrokken dorpsgenoten en sympathisanten    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Betrokken dorpsgenoten en sympathisanten toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook