Levendige winkelstraat rusthoflaan Crooswijk

Beste crooswijkers
Zoals we allemaal zien en beleven is onze rusthoflaan een graflaan geworden.
Wij willen tussen de grafwinkels gewone gezellige winkels terug die nuttig zijn voor de crooswijkers.Denk dan aan een sigarenwinkel waar je ook kan pinnen en pakketten kan verzenden,een groenteboer in de ruimste zin van het woord.Of vul het zelf maar in waar wordt het gezellig van en ontmoeten crooswijkers elkaar.
Een aantal rouwwinkels zoals van Joke dubbelt zitten ook te springen om deze winkels en willen mensen in de laan zien en levendigheid.
Ben je het hier mee eens ga dan tekenen op de volgende plekken:Sandor van de zonnebank,bakker ballegoie,café croos,bloemenwinkel de vlinder,micky mouse.
ook als je een winkel wilt beginnen neem dan even in een pb contact met me op dan kunnen we dat bundelen en overhandigen aan woonstad,neem echter zelf ook contact met hun op om aan te geven als je winkel wilt beginnen in de rusthoflaan
Dus crooswijkers tekenen!!!!!!!!!! En delen dit bericht natuurlijk

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Diana van Herpen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook