(Rapper) Lil.Graat in de Patronaat (Haarlem)

Beste mensen, 

Wij, het team van ForwardNetworkStudios, zijn een petitie gestart om een van onze artiesten in het Patronaat in Haarlem te krijgen. Rapper Lil.Graat (Quinten) is samen met ons hard aan z'n komende carriëre aan het werken.

Binnenkort komt z'n eerste single uit genaamd: " 'T halve werk". Ongeveer een maand later zal zij  eerste EP uitkomen die gelijk genaamd gaat aan zijn single. Hierna zullen enkele samenwerkingen tot stand komen met verschillende artiesten in de rapscene van FNS. Een maand of 2 na zijn eerste EP zal hij ook zijn eerste album uitbrengen genaamd: "LIT" waar we nu al aan bezig zijn en ook veel verschillende artiesten op zullen verschijnen, hier mogen wij als managers en platenmaatschappij natuurlijk nog niet teveel over kwijt maar het plan staat er.

Wij zouden het super vet vinden om rapper Lil.Graat een klein podium te geven in de Patronaat. Zo kan hij zijn publiek vergroten op een goede, effectieve en leuke manier. Het wordt gegarandeerd keihard en vooral gezellig.

 

We zouden het erg waarderen als je deze petitie zou willen ondertekenen en delen met andere vrienden, familie & kenissen.

Bij voorbaat heel erg bedankt.

-Team, ForwardNetworkStudios

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik ForwardNetworkStudiosTM toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook