marijke de mesmaeker en kenny olaerts Moeten blijven op speelpleinwerking zonder deze 2 mensen is er geen wigwam

beste mensen , mama’papa’s kindjes en animatoren . Graag julie aandacht een kleine moeite om deze petitie te tekenen ik spreek als mama van 3 kindjes wiens kinderen al van klein af naar speelpleinwerking gaan . marijke de mesmaeker en kenny olaerts willen ze uit het bestuur zetten uit de wigwam 2 mensen die met hart en nieren dag en nacht besteed hebben aan kindjes en animatoren zonder deze twee is er geen wigwam marijke en kenny zijn de speelpleinwerking in genk bij bret ik kan julie garanderen dat ze altyd strikt en correct zijn zowel naar de kinderen als naar de animatoren toe maar om hun te bannen uit de speelpleinwerking vind ik erover omdat er deze zomer animatoren ontslaan moesten worden met terechte reden. Iedereen die mee wil helpen deze petitie te tekenen want zonder deze twee mensen is er geen speelpleinwerking alvast allemaal bedankt voor de steun hopeloze mama

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Gonzalez luzi sandra. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook