Marktplein & Kerkstraat AUTOVRIJ

Vrijdag, zaterdag vanaf 14 uur en Zondag de hele dag Autovrij. Is dat de oplossing. Vanaf 1 April t/m 31 December. Winkeliers kunnen dan buitenstallingen plaatsen, Horeca grotere terrassen, en minder valide hebben veel dagen om te winkelen. Er moet dan wel aan het begin van de kerkstraat meer parkeer komen. Lommel is te klein om alles af te sluiten maar om meer toeristen te krijgen moet je wel iets beters gaan aanbieden. De Lommel bus. Gratis in het weekend van de vakantie parken instappen en uitstappen aan het Kerkplein. Dan zorg je dat alle toeristen via alle winkels naar het Marktplein lopen waar de vele Horeca hun opvangt en weer terug over de kerkstraat. Openingstijden mischien iets verhogen in het weekend. Iedere Zondag in de zomer en tijdens vakanties Live muziek in het centrum en op de Kerkstraat iets doen met straat theater etc. Maak Lommel gezellig voor toeristen. Meer toeristen is meer winkelend publiek is minder leegstand is een gevulde knip voor iedereen. Gratis vervoer naar het centrum is goed voor de werkeloosheid en Lommel moet zelf die bussen gaan inzetten. Deze test moet wel minimaal 2 jaar zijn.

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook