Meer rechten voor vaders

Gescheiden moeders hebben te veel rechten in Nederland. Vaders en kinderen zijn hier de dupe van! Het is niet voor niets dat hier in Nederland zoveel gezinsdrama' voorkomen. Moeders hebben te veel rechten en maken hier misbruik van. Over de rug van de kinderen om hun vader te kwetsen. Het contact tussen beide ouders is gewoon heel belangrijk. (Ik kan het weten als kind van gescheiden ouders. Ben nu 33 jaar en heb er nog last van). Dit soort vechtscheidingen moeten beter begeleid worden als er kinderen in het spel zijn!  Ik weet dat er instanties zijn die dit begeleiden, maar dit hele proces duurt te lang! Vrouwen worden gelijk op hun woord geloofd en vaders moeten zich maar zien te bewijzen. Dit klopt niet!!! Moeders kunnen dit proces maar rekken en rekken waardoor vaders heb psychisch heel erg zwaar hebben en in het ergste geval breken. Dit moet afgelopen zijn! Kinderen hebben beide ouders nodig om uiteindelijk normaal te kunnen functioneren in deze maatschappij!

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook