Parkeren centrum Zandvoort

Inleiding.

De gemeente Zandvoort heeft u, als omwonende, op de dag dat het project Louis Davids Kwartier (LDK) van start ging geïnformeerd over de werkzaamheden. Net als bij de informatie over de start van het museumproject blijkt opnieuw dat de gemeente Zandvoort u pas informeert als het bouwterrein bouwrijp wordt gemaakt.  

Parkeerproblematiek door bouw museum.

In de informatiebrief over het museumproject werd aangegeven dat er 6 parkeerplekken verdwijnen en dat hiervoor een oplossing wordt gezocht. 

Parkeerproblematiek door bouw LDK.

In de informatiebrief over de laatste fase van het project Louis Davids Kwartier verdwijnen veel van de parkeerplekken. Ook hier wordt aangegeven dat er de komende tijd naar een passende oplossing wordt gezocht.Het probleem zal in dit gebied alleen maar groter worden als het LDK is voltooid. Indien men  uitgaat van 1,5 auto per woning dan wordt dit gebied vermeerderd met zo’n 66 auto’s. 

Conclusie.

Omdat de plannen voor de bouw van het museum en het LDK al enige tijd bekend zijn kunnen wij niet anders dan concluderen dat het de gemeente Zandvoort ontbreekt aan beleid en visie omtrent de parkeerproblematiek in deze omgeving. Tevens blijken de verantwoordelijke personen in deze niet competent, anders was er immers allang een oplossing bedacht. 

Tot slot.

Wij willen d.m.v. een petitie aan B&W onze frustratie over dit wanbeleid kenbaar maken en eisen dat de gemeente deze maand met een oplossing voor het parkeerprobleem komt. U kunt deze petitie aangeven of u dit initiatief ondersteund. 

Met vriendelijke groeten, 

Rob en Marco

Bewoners Willemstraat en Louis Davidsstraat    

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Marco en Rob. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook