Racist die Gilly Emanuels belaagde niet bij Koninklijke Marechaussee

Kijk filmpje met teksten vanaf 1.36 min.Gilly.jpgBelager die in opleiding bij Kmar zou zitten.

 

Roept commandant Kmar op om belager te ontslaan

 

Gilly Emanuels, een onderneemster uit Hilversum werd geconfronteerd met racistische opmerkingen.

Een groep jongeren vernielde Emanuel’s ijssalon en in een video werd ze uitgemaakt voor ‘kankerzwarte’ en ‘kankernegerin’. Ze werd aangevallen en met fruit bekogeld. Een met poep besmeurde vlag werd voor de deur van de ijssalon neergelegd. De groep jongeren terroriseerde al langer de buurt.

Een van de belagers, op de video duidelijk in beeld, schijnt een opleiding met de Koninklijke Maresschaussee gestart te zijn.

Wij vinden dat dit gedrag een aanfluiting is en niet getolereerd mag worden. Racisme kan en mag geen plaats hebben binnen onze Militaire Politie organisatie.

Daarom roepen wij de Commandant van de Koninklijke Mareschaussee op om te onderzoeken of deze persoon, wiens naam te traceren is te ondervragen op zijn optreden.

Indien vastgesteld wordt dat hij deze racistische uitingen heeft gedaan te ontslaan uit de opleiding of uit de dienst.

Wij willen in onze samenleving geen plaats bieden binnen overheden en organisaties die onze maatschapij dienen voor racisme en discriminatie. Onderneemsters zoals Gilly verdienen onze steun.

 

Teken deze petitie als u steun wilt betuigen aan Gilly Emanuels en u van mening bent dat haar belager ontslagen moet worden bij de Koninklijke Mareschaussee  De uitkomst van de petitie zal aan de Bevelhebber der Landstrijdkrachten aangeboden worden. 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Herman van Vliet toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook