Schrijf-ze-vrijdag 2017 (Kameroen)

Le President de la République du Cameroun

Son Excellence Paul Biya

P.O. Box 95

Yaoundé

Cameroun

 

Beste Excellentie

In 2014 stuurde Fomusoh Ivo Feh een sms naar zijn vriend. Hij werd enige tijd nadien gearresteerd door de politie. Hij wordt  beschuldigd van terroristische acties tegen de overheid, door het sturen van een sms waar 'al-akhbar' in voor kwam. Zijn vrienden worden hiervan ook beschuldigd. Ik dring er dan ook op aan om hen allemaal direct vrij te laten. Hun arrestatie berust op een sarcastische sms. Ik hoop ook dat deze personen op een menselijke en respectvolle manier worden behandeld in de gevangenis. Iedereen heeft ook recht op een eerlijk proces.

Hartelijk dank

______________________________________________________________________

Votre Excellence

En 2014, Fomusoh Ivo Feh a transféré un SMS à un ami. Il a été arrêté peu de temps après. Il est notamment accusé de tentative de rébellion contre l’état. Les mêmes charges ont été retenues contre ses amis.  Je vous prie de libérer immédiatement Fomusoh Ivo Feh et ses amis, Afuh Nivelle Nfor et Azah Levis Gob, parce que leur arrestation repose uniquement sur le partage d’un message sarcastique. Pouvez-vous s’il-vous-plait vous assurer que leur arrestation et leur détention sont bien conformes aux normes internationales relatives aux droits humains et au droit camerounais ?

Je vous remercie.


Leerkrachten levensbeschouwelijke vakken.    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Leerkrachten levensbeschouwelijke vakken. toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook