Sluiting accommodatie B.S.V. Selwerd.

Geachte buurbewoner / bezoeker van de BSV Selwerd,

 

In de accommodatienota van de Gemeente Groningen staat dat er in de wijk Selwerd één accommodatie dient te sluiten om zo een besparing van € 20.000 te realiseren.

De reden hiervan is, dat er in de SPT (Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk) teveel vierkante meters zijn van sociaal-culturele accommodaties.

De BSV Selwerd is één van de accommodaties die met sluiting wordt bedreigd.

Wij van de BSV Selwerd kunnen ons hier niet in vinden, daar de kinderactiviteiten hiervan de dupe worden en uw kinderen straks dus nergens meer kunnen spelen in een beschutte (kindveilige) speeltuin. Dit houdt dus in dat ook de kinderdisco zal verdwijnen.

Daarnaast zijn ook diverse buurt verenigingen en clubjes hun accommodatie kwijt voor vergaderingen en ontspanningsmogelijkheden.

Bent u het eens met onze stelling voor behoud van onze accommodatie, teken dan deze petitie!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Bestuur B.S.V. Selwerd toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook