SOS 112 : Stop met het belachelijk maken van de hulpverleners!

Nadat men 5 jaar aan een stuk de politie belachelijk heeft gemaakt in "De Buurtpolitie", heeft VTM en Zodiak Belgium een nieuw slachtoffer gevonden : de ziekenhuiswereld, inclusief ambulanciers.

Ongeacht tot welke sector van de hulpverlening je behoort : iedereen staat er altijd als de bevolking op hem/haar een beroep doet.  De ene vrijwillig, de andere als beroeps.  Maar altijd staan we er om de bevolking te dienen.  Dag en nacht.  Het hele jaar door.

Dit kan zo niet langer.  Men heeft vandaag al amper respect voor de hulpverleners en met dergelijke programma's, waarin men ons vergelijkt met een bende clowns, zal dit niet beter worden.

Vanuit diverse hoeken hebben we dan ook de vraag gekregen om ons te verenigen rond dit onderwerp en aan VTM de vraag te stellen om af te zien van verdere afleveringen van "Echte verhalen : SOS 112" en "Echte verhalen : De Buurtpolitie" en de bijhorende ridiculisering van ons beroep en onze hobby.

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Dag van de Hulpverlener toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook