STOP! De horeca mag niet gesloopt worden!

De laatste jaren zijn er veel regeltjes bijgekomen of veranderd. Denk hierbij aan het rookverbod in 2008, de alcoholwet 2014. De steeds lastiger verkrijgende vergunningen.

Dit maakt het voor de horeca dusdanig lastig om te exploiteren dat er al veel grote namen zijn omgevallen. Dit moeten we voorkomen! We zijn het allemaal eens dat er regels moeten zijn, maar het moet niet zo zijn dat straks de horeca om gaat vallen!

door deze petitie ben je tegen;

- Drankwet naar 21,

- Vermoeilijken van het verlenen vergunningen aan horeca.

- Verbod op rookruimte’s,

- Verbod op roken op terassen/aanbouwen/openbare plekken (rondom de horeca).

 

Ook als niet-roker, gaat de gezelligheid er aan! Er zijn toch ook oplossingen voor beide!

 

en vind je dat er meer aandacht besteedt dient te worden aan de horeca en nagedacht moet worden aan goede oplossingen zodat er toekomst in zit!

Het klimaat is niet net als in Spanje, dat je buiten kunt zitten.

wat als iedereen straks op straat moet roken? Dan is er meer overlast buiten, moeten kroegen sluiten door dat ze het niet meer vol kunnen houden? 

Er is toch niks mis met een goede rokersruimte waar niemand last van heeft!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Davey Beijer toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook