Stop met schieten op Herten in Zandvoort

Het Zandvoort College van Burgemeester en Wethouders heeft besloten, dat de Herten die zich binnen de bebouwde kom van Zandvoort bevinden, meteen mogen worden doodgeschoten.

De bedoeling is om van een kudde er twee herten uit te kiezen en deze als afschrik methode voor de rest, nooit meer naar deze plek te laten komen. 

Verhoog de hekken en  repareer openingen, zodat zij niet uit hun gebied kunnen komen. Maar werk niet omgekeerd. Begin vanaf de bron.

Aanrijdingen in het dorp zijn ons niet bekend. Pas je snelheid aan op de Zeeweg ( Bloemendaal ) en Zandvoortselaan. Wij leven in de natuur en daar houdt je rekening mee.

Daarbij is het vrij traumatisch om dit soort zaken in een dorp te laten plaats vinden.

Wij verzoeken het College daarom ook onmiddelijk te stoppen met dit beleid.

 

 

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Vul het onderstaande formulier in om deze petitie te tekenen die is aangemaakt door Teresa Mok. Alle informatie die je opgeeft op dit formulier zal door de maker van de petitie te zien zijn.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook