Tegen onnodige uitwijzingen

Stop de uitwijzing van MUCOpatiënt Leonis...

Hij is amper 4 jaar en is legaal naar België gekomen. Toen hij hier aankwam werd hij onmiddellijk opgewacht door een team van specialisten daar zijn gezondheid kritiek was. De dokters hebben hier een verslag van geschreven. Ondanks zijn medische visum moet hij het land verlaten. Als hij terugkeert zal hij in het kort overlijden.

- Er zijn geen specialisten voor muco

- De kinesisttherapie die een mucopatient nodig heeft, kennen ze niet

- Er is geen medicatie, deze moet uit het buitenland komen zonder tussenkomst ==> Onbetaalbaar

- Een mutualiteit of andere ziekteverzekering kennen ze niet 

- De hygiene in Kosovaarse ziekenhuizen zijn ondermaats ==> absoluut niet ok voor MUCO

- De kleine zijn gal is verwijderd ==> essentieel orgaan voor MUCO

- Ook 20 cm darm verwijderd ==> artsen wisten niet wat te doen

Bewijzen op vraag:

- attesten 4 Kosovaarse pediaters

- Attest Mucovereniging dat Muco niet te behandelen is in Kosovo

- Attest ministerie van gezondheid Kosovo dat er geen behandeling mogelijk is

- Attest toestand bij aankomst vastgesteld door onze artsen

- Attest verklaring door onze artsen dat behandeling voor MUCO niet gekend is in Kosovo

Het gezin heeft altijd gewerkt in Kosovo. Ze hebben Kosovo verlaten om het leven van hun zoon te redden. Ze zijn in contact gekomen met mensen die ook kinderen met MUCO hebben. Verder hebben ze hier geen rechtsreekse familie... Ze zijn niet op zoek naar goud! Ze zijn op zoek naar een betaalbare behandeling en zouden willen meedragen aan onze maatschappij om te kunnen leven met hun zoon aan hun zijde.

Ondanks onze bewijzen en motivatie, moet de jongen toch terug! Kosovo is alles in het werk aan het stellen om bij de EU te komen... Dit zal nog enkele jaren in beslag nemen. Als de ouders hier echt willen komen voor gewoon een beter leven... hadden ze wel gewacht. Maar dit kan niet, hun zoon zou dan overlijden. 

Als er wel behandeling mogelijk was, hadden ze daar gewoon blijven werken en blijven leven. Ze hadden alles in Kosovo. Enkel is de behandeling er niet aanwezig...

 

STEUN deze jongen. Teken de petitie om deze jongen hier te laten blijven. Bij vragen, contacteer ons. Bij racistische uitlatingen, alsjeblieft laat ons gerust en hou deze voor jezelf. 

Ga naar de Pagina op Facebook: "Red Leonis" en like ons! Zo kan Leonis zien dat er nog mensen zijn die hem steunen. Daar kunnen jullie ook het verloop terugvinden.Petitie6.jpg

 

 

Alvast bedankt! 

Klaartje

 

19441287_1484164058314998_293051861_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dikke_buik.jpg

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook