Telenet onbeperkt surfen

Telenet heeft onbeperkt surfen, maar pas wanneer je Internet 120 hebt, dit is 67,80 euro per maand (los product) of 72,95 euro (in pakket). Wanneer je niet zo een belachelijk hoge snelheid nodig hebt, heb je als klant geen keuze om internet te kiezen waarbij je onbeperkt kan downloaden.

Maar bij de concurrentie kan het blijkbaar wel, enkele voorbeelden:
* Scarlet ADSL, 25€/30€ per maand, 12Mbps down, 0.625Mbps up, onbeperkt surfen!
* edpNET, 19,95€ per maand, 4Mbps down, 0.512 up, onbeperkt surfen!
* SNOW, 35€ per maand, 30Mbps down, 2,5 up, onbeperkt surfen!

Wat ik vraag aan Telenet is dat ze een internet formule aanmaken voor de gebruikers waarvan onbeperkt surfen een hogere nood is dan supersnel surfen.

Waarom heb je onbeperkt internet nodig? Zeer eenvoudig: in een wereld van Youtube, Internet radio's en meer en meer toestellen die constant verbonden zijn, moet je echt beginnen tellen dat je op het einde van de maand de 100GB grens niet kruist! Binnenkort nog eens Netflix en dan lukt het echt niet meer.

 

Voorstel aan telenet voor een internet formule met onbeperkt surfen:

BASIC INTERNET+ : 30Mbps, 3Mbps, onbeperkt surfen voor €35/maand (dit is 9 euro meer dan hun laagste formule)

 

Lijkt mij een erg eerlijke deal in vergelijking met de concurrentie.

Ik heb al verschillende pogingen gedaan om te communiceren met telenet, maar hun antwoorden waren alles behalve professioneel en begrijpend, en kwam er steeds op neer dat ik de hoogste formule moest kiezen en dus elke maand 41,8€ meer moet betalen daarvoor!!!

Ook vertellen ze mij dat die combinatie onbruikbaar is, 30Mbps en onbeperkt, wat totaal onzin is. Ik zit met meer dan 10 apparaten op het internet, jaren lang en nooit vertragingen gemerkt. Want 30Mbps is veel en comfortabel snel!

Wat ik wil bereiken met deze petitie is gewoon Telenet wakker maken dat voor minder geld ook onbeperkt gesurft kan worden. Graag jullie handtekeningen.

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Jeroen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook