Veilig? OK! Ik doe mee ...

Geacht stadsbestuur,

Beste schepen van mobiliteit,

 

 

button Veilig? OK! Ik doe mee ...Als oudercomité van de Brugschool, Mariakerke maken wij ons dagelijks zorgen over de verkeerssituatie rond de schoolpoort.

Net als zoveel scholen lijkt er een vicieuze cirkel te bestaan waarbij het gevoel van onveiligheid ouders net aanzet om nog meer de wagen te gebruiken, om hun kinderen zo dicht als mogelijk bij de schoolpoort af te zetten, ... waardoor de onveiligheid nog toeneemt.

Dit opbod wordt het best doorbroken voor een mogelijk slachtoffer de zaak al te nadrukkelijk in de kijker zet.

Als stadsbestuur heeft u de mogelijkheid om daar op een eenvoudige manier bij te helpen.

Ten eerste zouden de mogelijkheden en onmogelijkheden van het kort parkeren op en rond de school duidelijker aangegeven kunnen worden.

Ten tweede zou de aanwezigheid van ruime fietsstallingen het een stuk aantrekkelijker kunnen maken om, samen met de kinderen, de fiets te gebruiken.

 

Deze twee voorstellen kunnen een uitnodiging zijn om verder samen na te denken over oplossingen voor  de hele scholengemeenschap van Mariakerke.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

De ouders, leerkrachten en buurtbewoners

 

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook