Veilige rotonde Raadhuisplein

Gilze en Rijen kiest voor een rotonde!Schermafbeelding_2017-10-08_om_23.42_.52_.png

Al lange tijd wordt gesproken over het veiliger maken van het Raadhuisplein in Rijen. De gemeente liet hiervoor verschillende mogelijkheden onderzoeken.

B&W en de 3 coalitiepartijen willen al het verkeer langs de zuid- en oostkant van het plein gaan afwikkelen. Dit vergt een grote, dure en onlogische ingreep. Bovendien dient het niet de gewenste veiligheid van
fietsers en voetgangers. En tast dit het karakter van het plein aan.

Een betere oplossing, zeker voor fietsers en voetgangers, is om op het Raadhuisplein éénrichtingverkeer ofwel de rotondevariant in te stellen. Het verkeer gaat hierbij linksom, dus met de klok mee om het plein. Het is een logische keuze en eenvoudig en goedkoper te realiseren.  

Ik steun de opvatting dat op het Raadhuisplein éénrichtingverkeer moet worden ingesteld door de gemeente! De veiligheid van fietsers en voetgangers moet voorop staan!

Onderteken deze petitie


OF

Uw e-mailadres zal niet op onze site worden gepubliceerd. De auteur van de petitie zal echter alle informatie te zien krijgen die u op dit formulier noteert.

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.
Facebook