Veiligheid Dorpsstraat/Raadhuisstraat Ohé en Laak


Schermafbeelding_2018-11-14_om_20.32_.29_1.png

 

Ohé & Laak een veilig woon- en leefklimaat voor mens en dier? Nee, niet echt. Afgelopen maanden hebben tenminste 8 van onze buurtkatten en nog veel meer andere dieren de dood gevonden door automobilisten die ongehinderd als dwazen door onze straten razen.

Wij zijn het zat! Ja, het gaat om de veiligheid van onze dieren, maar ook om de veiligheid van onze kinderen en onszelf. Het gaat om de leefbaarheid in onze buurt.

Een aantal van ons heeft eerder geklaagd bij de gemeente, maar tot nu toe vond het gemeentebestuur onze veiligheid helaas noch aandacht noch actie waard.

Wij willen dat de gemeente Maasgouw effectieve (snelheidsbeperkende) maatregelen neemt voor de Dorpsstraat en de Raadhuisstraat.

Wij roepen in het bijzonder onze burgemeester Stef Strous op, in wiens portefeuille veiligheid zit, om op te komen voor de de veiligheid van onze dieren, onze kinderen en onszelf!

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Saskia van der Laak toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities24.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Facebook